De Boomklever

Tijdschrift voor Natuurstudie in het Dijleland

De Natuurstudiegroep Dijleland brengt driemaandelijks het tijdschrift De Boomklever uit, hét natuurhistorische tijdschrift van de brede Leuvense regio. Het bericht over al wat te maken heeft met natuurstudie in het Dijleland met bijzondere aandacht voor opmerkelijke waarnemingen, soorten- en gebiedsinventarisaties, voorkomen, verspreiding en evoluties van de fauna (vogels – ongewervelden – zoogdieren) en flora in onze regio. Het is toegankelijk geschreven en is eigenlijk onmisbare lectuur voor al wie de natuur in het Dijleland een warm hart toedraagt.

Word lid!

U kunt zich abonneren op de Boomklever door overschrijving van € 15 op rekeningnummer BE86 0011 5521 6850 van de Natuurstudiegroep Dijleland, met vermelding van ABO 2024 + naam en adres. Een steunabonnement kost € 20 of meer. Jongeren tot en met 21 betalen slechts € 5 voor een jaarabonnement (vermeld in dit geval bij de overschrijving ook je geboortejaar). Buitenlandse abonnementen: op aanvraag.

Bij intekening ontvang je naast de reeds verschenen nummers van dit jaar ook het prachtige boek (63 p.): Het Dijleland op zijn Mooist.

Het Dijleland op zijn mooist
“Het Dijleland op zijn mooist” ontvangt u gratis wanneer u lid wordt.

Benieuwd?

Vanaf een ouderdom van twee jaar worden onze nummers en artikels gratis en digitaal aangeboden. Een overzicht van alle gepubliceerde artikels vindt u via deze link.

Enkele recente uitgaven van De Boomklever.

Nabestelling oude nummers

Een volledig overzicht van gepubliceerde nummers vindt u via deze link. Oude nummers worden verkocht aan 6 EUR per stuk (zolang de voorraad strekt). Een volledige jaargang bestellen (4 nummers) kost 17 EUR.  Indien een jaargang reeds loopt, kunt u zich alsnog abonneren op de volledige jaargang voor 15 EUR. Deze bedragen zijn inclusief verzendingskosten. U bestelt een oud nummer of een oude jaargang door storting van het gepaste bedrag op rekeningnummer BE86001155216850 van de Natuurstudiegroep Dijleland met vermelding van het nummer/de jaargang en opgave van uw naam en adres.

Voor alle praktische vragen in verband met uw abonnement kan u steeds terecht bij onze ledencoördinator, Roel Uyttenbroeck, op roel_uyttenbroeck[apenstaart]hotmail.com.